top of page
LOGObalts_caurspidigsFons.png

RESTORĀNS

Priekšēdieni

Viegli marinēta siļķes fileja, putots mārrutku biezpiens, sviestā cepti kūpināti kartupeļi, marinēti sarkanie sīpoli

7.50 Eur

 

Zivs kroketes, grilēti sparģeļi, baltvīna mērce, foreļu ikri

8.50 Eur

 

Cēzara salāti, baltvīnā sautētas tīģergarneles,

pašgatavota cēzara mērce

13.00 Eur

Cēzara salāti, grilēts cālis, pašgatavota cēzara mērce

10.00 Eur

 

Liellopa filejas karpačo, parmezāns, sarkanvīnā

marinēti sīpoli, dijon sinepju krēms

10.00 Eur

 

Asins desa, sviestā ceptas jūras ķemmītes, Holandes mērce, foreļu ikri

12.00 Eur

 

Vīna plate – dažādu sieru un vītinātas gaļas izlase ar

mango čatniju un sīpolu marmelādi

14.50 Eur

 

Uzkodas pie alus - ķiploku grauzdiņi, kalmāru gredzeni, fritēti anšovi un siera bumbiņas ar ķiploku mērci

10.50 Eur

Deserti

Pavlova ar maskarpones krēmu

7.50 Eur

 

Tumšās šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu

7.50 Eur

 

Kārtainais Napoleons
7.50 Eur

Zupas

​​

Jēra gaļas harčo
7.50 Eur

 

Tomātu-kokosriekstu jūras velšu zupa

7.50 Eur

Pamatēdieni
 

Grilēts baklažāns, melnās lēcas, tvaicētas kalē lapas

8.50 Eur

 

Zandarta fileja, mīdijas baltvīna-kaparu mērcē, sparģeļi, mazie burkāni, foreļu ikri

16.00 Eur


Baltvīnā tvaicētas mīdijas ar ķiploku sviesta bageti
0.5kg | 10.90 Eur

1kg | 14.90 Eur

 

Liellopa burgers, karamelizēti sīpoli, franču frī kartupeļi, grauzdēta pančeta

14.00 Eur

 

Tereyaki laša filejas salāti, rukola, svaigas ogas, aveņu balzāmetiķis, karamelizēti pekanrieksti

15.00 Eur

 

Liellopa atrekots, kartupeļu kroketes, grilēti dārzeņi, brendija-piparu mērce

24.00 Eur

 

Lēni gatavota cūkgaļas pavēdere, dedzinatu ābolu krēms, apcepti puravi, miežu putraimu putra

14.00 Eur

Pasta linguini ar vēžu astītēm, ķiploku-zaļumu sviestu un parmezānu

13.00 Eur

bottom of page