top of page
LOGObalts_caurspidigsFons.png

RESTORĀNS

Priekšēdieni

Tunča tartars ar avokado un juzu-ponzu mērci
10.00 Eur

 

Garšaugu sviestā ceptas Ziemeļu garneles ar ķiploku bageti
11.00 Eur

 

Liellopa gaļas karpačo ar parmezāna sieru, marinētiem sīpoliem un dijon sinepju krēma mērci

9.00 Eur
 

Cēzara salāti ar ceptu cāli un pašgatavotu cēzara mērci

9.50 Eur

 

Cēzera salāti ar baltvīnā sautētām garnelēm un

pašgatavotu cēzara mērci

12.50 Eur

 

Vīna plate - dažādu sieru un vītinātas gaļas izlase ar
mango čatniju un sīpolu marmelādi

14.50 Eur
 

Uzkodas pie alus - ķiploku grauzdiņi, kalmāru gredzeni,
fritēti anšovi un siera bumbiņas ar ķiploku mērcīti

10.50 Eur

Zupas

Ķirbju-kokosriekstu krēmzupa
5.50 Eur

 

Franču sīpolu zupa

6.50 Eur

Jēra gaļas harčo
7.50 Eur

 

Tomātu-kokosriekstu jūrasvelšu zupa
7.50 Eur

Deserti

Krēms brulē

7.50 Eur

 

Tumšās šokolādes fondants ar saldējumu un svaigām ogām

7.50 Eur

 

Ābolu pīrāgs ar vaniļas mērci un plombīra saldējumu
7.50 Eur

Pamatēdieni

Plucināts barbekjū brieža gaļas burgers

13.00 Eur
 

Mignon filejas steiks ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, bietēm un brendija-piparu mērci
25.00 Eur

 

Pīles stilba konfits ar melnajām lēcām, karamelizētu pastinaku un sarkanvīna mērci

15.00 Eur

Lēni gatavots cūkgaļas stilbs ar kartupeļu biezeni,
dārzeņu ratatuli un sarkanvīna mērci
16.00 Eur

 

Viegli grilēta tunča fileja ar grilētiem dārzeņiem un medus-sinepju mērci
17.00 Eur

 

Pasta Papardelle ar lasi un mīdijām
14.00 Eur

 

Baltvīnā tvaicētas mīdijas ar zaļumiem un ķiploka bageti

1kg | 13.00 Eur

500g | 9.00 Eur

bottom of page