LOGObalts_caurspidigsFons.png

RESTORĀNS

ĒDIENKARTE

 

Priekšēdieni

Sviestā cepta makreles fileja ar biešu-avokado tartaru un dzērveņu gēlu

7.00 Eur
 

Jūras asara seviče ar avokado, cherry tomātiem, mango,
svaigu gurķi un laima mērci

9.90 Eur

Grilēti kalmāri ar krāsnī ceptiem dārzeņiem un zaļumu pesto

9.50 Eur

Tīģergarneles ar avokado, tomātu salsu, diļļu jogurtu un parmezāna čipsiem

11.90 Eur

Liellopa filejas tartars ar sinepju krēmu, marinētiem sīpoliem un ķiploku grauzdiņiem

11.50 Eur

Zupas

 

Jēra gaļas harčo

6.50 Eur

Sēņu krēmzupa

5.00 Eur

Pamatēdieni

Tērvetes alū un tomātu mērcē sutināti liellopa vaigi ar kartupeļu biezeni un karamelizētiem burkāniem

19,00 Eur

 

Jēra karē ar ceptiem kartupeļiem mājas gaumē, grilētiem dārzeņiem un sarkanvīna glazūru

25,00 Eur

 

Liellopa burgers ar karamelizētiem sīpoliem, kraukšķīgiem franču frī un paprikas aijoli mērci

12,50 Eur

 

Mājās gatavoti rikotas siera-spinātu ravioli ar ciedru riekstiem krēmīgā tomātu mērcē

10,00 Eur

 

Pīles fileja ar ķirbja biezeni un kartupeļu-selerijas saknes gratēnu

18,00 Eur

 

Sezama sēklās grilēta tunča fileja ar sviestā ceptiem dārzeņiem un pilngraudu sinepju-medus mērci

16,00 Eur

Deserti

Ābolu pīrāgs ar vaniļas mērci un plombīra saldējumu

7,50 Eur

 

Grilēts bumbiers ar baltvīna sabajona krēmu

7,00 Eur

Tumšās šokolādes fondants ar saldējumu un svaigām ogām

5.90 Eur